My heart goes on with lonesome beats and how am I supposed to sleep.

Just nu sitter jag och retuscherar outfitbilderna från helgens eskapader på kostymfesten med tema Kalla Kriget. Vill ni se min outfit från topp till tå? Det var en riktig pastellkaramell i ljusblått vill jag lova!

Om ni tittar noga ser ni att jag dessutom hade en specialbeställd skylt med mitt namn och titeln Home Nursing. Hittade gamla sjuksköterskeskyltar med den titeln, men hann aldrig få tag på någon. Skylten beställde jag från E-bay och den kostade ungefär 60 kronor med frakt och tog en och en halv vecka till brevlådan.

Kika in imorgon för en till bild-injektion!

Translation:
Yep. I was a 1940’s nurse at a costume party this weekend and had a blast. Are you curious to see the whole outfit? Be sure to check in here tomorrow!

 1. Underbar bild! Tror du var en fantastisk sjuksköterska 🙂

  modemanifest.blogspot.com

 2. Åh så fin! Älskar att du verkar gå på så många utklädningsfester, vill jag med göra! Är det förresten en riktig gammal sjuksköterskeklänning? Himla fin i alla fall.

  1. Men åh, häng på nästa gång! För min del blir det i maj och då är det ett sago-tema. Peppen på det! Ja, det är en riktig sjuksköterske-/RödaKorset-klänning.

 3. evita skriver:

  Och Grattis förstås! :))

 4. evita skriver:

  Vet inte hur du gör men ljuset är fantastiskt.

  1. Här är ljuset precis sådär lågt som det är innan solen går ned (och därmed ganska starkt). Allting annat blir därför mörkt! Hoppas du hänger med i min förklaring 🙂 Det där med ljus är ju så avgörande för känslan i en bild.

 5. Hej! Va kul att du finns här nu! Min favvotidning som jag läst sen tidernas begynnelse, typ… Lycka till med detta nya!
  Ser fram emot mer..
  kram elsamarianne

  1. Vad roligt. Tack och hoppas du kommer trivas här.. Det känns väldigt roligt att få ha blivit en del av Damernas Värld. Hoppas du får en toppendag! Kram!

Comments are closed.

LOADING..