Tisdag, märklarfotografen och det stora lugnet.

Igår var en mäklarfotograf hemma hos mig och fotade min bostad. Nu börjar det äntligen hända grejer! Tänkte att ni skulle få se lite hur det ser ut här innan jag flyttar. I sovrummet har jag en loppisfyndad 50-tals byrå och på den en tredelad spegel. Hann aldrig köpa snittblommor, förutom tulpaner, så fick agera supersnabbstyling och stoppade ned några fjädrar i en gammal flaska. Väckarklockan är loppisfyndad den med. Spetsklänningen som hänger på väggen är från 1930-talet och är antingen ett mycket lyxigt nattlinne eller en skir aftonklänning.

Överkast från Åhléns, rund stor kudde samt sängkläder från H&M, mindre rund kudde från loppis. Den blommiga tapeten kommer från Paintpart och deras kollektion Lantligt & Modernt, och är en nyproduktion av en gammal tapet hämtad från det svenska folkhemmet. Ni är många som mailat och frågat om den.

Min 1940-tals morgonrock i siden hänger alltid framme, när den inte används är den vacker att titta på.

Det var det sovrummet!

Translation:
Some photographs from my bedroom.

  1. malin skriver:

    åh vad du bor fint! älskar din blogg, du fotar så vackert och klänningarna! 🙂

  2. Åh, det ser alldeles, alldeles underbart ut!=) Ljuvlig tapet.

  3. Älskar älskar din tapet. Himla vackert. Och fjädrar i flaskan blev otroligt snyggt. Hoppas försäljningen går bra.

  4. Du har så himla fint hemma! Ska bli kul att se hur du inreder ditt nya hem (om du låter oss tjuvkika så klart!).

    Sen har jag en liten fråga angående loppiskudden; Hur har du gjort ren den? För jag tänker att en orengjord kudde från loppis kan vara rätt ofräsch. Köpte du den med innerkudde/stoppning eller bara fodral? Tack!

    1. Klart jag kommer visa! Ska bli så himla roligt. Kudden var i så extremt fint och rent skick att jag har inte gjort något åt den. Men visst kan man sprätta upp fodralet och tvätta det, samt byta ut med en ny kudde, om man tycker det känns nödvändigt. Jag har så få prydnadskuddar och oftast har jag dem som sittdynor till stolar. Då behöver man inte vara så rädd om dem heller, om de inte är så dyra i inköpspris!

Comments are closed.

LOADING..