At night we’re waking up the neighbours while we sing away the blues.

Sommaren 2012 var kanske ett ärr i själen och början på mitt livs svåraste vinter. Men när man tittar tillbaks på den var den vacker, i sin form den mest levande. Och även om jag kraschade hårt så gav jag allt.
Jag vet inte alls mycket om livet, men jag tänker att det är så det måste levas.
Translation:
Last summer.

  1. Åh vilka magiskt vackra bilder! Ljuset och färgerna. Älskar mjukheten som du får till i bilder <3

  2. Vic skriver:

    Som jag ser det. Det värsta är att vara på väg att komma till insikt om att något inte fungerar och bli rädd för vad som kommer att hända. Så snart man har tagit sig över det hindret både ofrivilligt och oundvikligt, är man på väg mot en bättre tid. Du har blommande fält och solsken framför dig. Kram

  3. Pär E skriver:

    Bedårande.

  4. Fantastiskt vackra bilder!

Comments are closed.

LOADING..