Något gammalt, något nytt.

Nu ska jag berätta en spännande nyhet för er. Igår, efter mitt provjobbande åkte jag direkt till en visning på en lägenhet. Och inte vilken lägenhet som helst. Utan min dröm! Som jag gått och tänkt på sedan den först kom upp till salu. Som jag försökt att inte hoppas för mycket på, efter att ha förlorat massa budgivningar under vintern och våren. Men igår kväll blev det verklighet och jag skrev på pappren. Från slutet av juni blir det här mitt nya hem. En början på något nytt och spännande. Jag hoppas att ni följer med på resan ♡

Translation:
This summer I will move into this apartment! My new home. I am very happy!

 1. Sofie skriver:

  Grattis, fantastiskt att lyckas få sitt drömhem <3

 2. Superfin! Kram från mig…

 3. Sofie skriver:

  Åh, en sån fantastisk och underbar lägenhet! 🙂
  Vad härligt att du hittat, och får flytta till, din dröm!

 4. Åh så underbart, grattis! Så fint det ser ut. Och vilken tjusig klänning i inlägget nedan!

 5. Lise skriver:

  åh, utrolig fin! 🙂

Comments are closed.

LOADING..