På besök hos Lisa Bengtsson.

Idag har jag gjort det här, nämligen fotat bilder till ett reportage som handlar om den superbegåvade designern Lisa Bengtsson. Jag gör jobbet tillsammans med Emily och är så glad att vi börjat jobba ihop. Inga vassa armbågar, bara en massa pepp, kramar och kärlek! Lovar att säga till när artikeln publiceras.

Translation:
Today I have been photographing a feature about Lisa Bengtssons designs!

 1. That dog plate is to DIE for! LOVE!
  badbarbara.com

 2. Åh bra skrivet och det ska bli kul att läsa sedan! =)

 3. Mina armbågar är mjuka som bomull när de kommer nära dig, min praktmagnolia. Hoppas du mår bättre imorgon. Pussen!

 4. Anna skriver:

  Blir glad av sådant också. Vassa armbågar kan vara det mest överskattade som finns. Jag tror att man kommer längst på att hjälpa, stötta och ta hand om varandra. Jag jobbar på ett jobb just nu som jag mår dåligt av utav just den anledningen – jag är helt enkelt inte gjord för den typen av press, hets och bufflighet. Man är ju i alla lägen hellre snäll och stark tillsammans med någon! Mer värme och trubbiga armbågar åt folket! Och det kommer bli så kul att se resultatet, ni två måste ju bara vara strålande ihop! Kram

  1. Emilia skriver:

   fint skrivet! känner igen det där.

Comments are closed.

LOADING..