Sånt som hänt på Instagram.

Tänkte att vi skulle kolla på senaste veckorna i mobilkameran! Till vänster jag väldigt glad och nöjd efter att ha torkat alla fönstren i lägenheten. Till höger en mycket bra kväll på en rockabillyklubb som i Hägersten. En av de bästa kvällarna på länge. Blev indragen i ett Kissing booth med en vän, han fick bara en kram. Men kändes ändå fint.

Rosa bubbel hos Emily som blivit en väldigt nära vän för mig senaste veckorna. Till höger min 40-tals morgonrock i sovrummet. Bor ju fortfarande kvar här, men letar ny lägenhet som ni vet.

Hängde lite på Lyckliga Gatan i Kransen, dit ska ni gå om ni inte redan gjort det! Och så hängde jag även någon stund på soffan ibland och vilade bort yrsel och stress.

Fick en ros av Emily under ett av våra planeringsmöten. Började dansa lindy hop igen på Cicago Swing Dance Studio. Nu är målet att dansa två dagar i veckan och bli väldigt grym inom en snar framtid (Tack till dig som kom fram under en lektion och sa att du läste min blogg! Blev glad!).

Köpte gammal skolplansch på Tradera för 250 kronor i väntan på en riktig fiol eller piano så jag kan börja spela igen. Till höger en bild på Emily med finaste hårfärgen.

Gamla fina bokomslag på Myrorna i Skärholmen och de första vårtecknen i Årsta!

En dag utan make up med min rosa ros (fuskade lite med rouge som ni ser), och en fotodag jag gjorde med Elsa Billgren som ni fick se mer av här.

Translation:
Latest weeks at Instagram. If you want to follow me, my name is Silversagas!

 1. Sara skriver:

  Åh vilka underbara bilder du har! Man kan inte bli annat än galet inspirerad!

 2. June skriver:

  Herlige bilder! 😀

 3. So lovely pictures…love the yellow dress, I’ve become fond of this colour lately 🙂 I hope the dizziness and stress have gone now!?! Your friend does have the prettiest hair, so pretty in pink :)) Wish you a wonderful weekend <3

  p.s. did you remove your stripy background to your blog or is my computer just not seeing it!?! I loved those stripes 🙂

 4. Synne skriver:

  Det er så fint med sånne Instagram-oppsummeringer når man bor i en liten Paris-leilighet uten wifi! Takk, så mange fine bilder og gode øyeblikk. Håper du får en strålende helg!

 5. du är för fin.

Comments are closed.

LOADING..