Råddjurslampan, de rosa rosorna och min Viol.

Igår vaknade jag till bästa dagen! Min fina och väldigt nära bästa vän Violen Emily fyllde nämligen år! Jag hade bara sovit ett par timmar så trött. På med svart eyeliner och ljusblå hängselklänning.

Konsten att göra sig klar på tjugo minuter och samtidigt fota till bloggen. Check.

Och så vidare på gröna linjen till dessa två finingar som bjöd in till eftermiddagsbrunch med Sangria och tårta! ♡ Bästa idéen som jag kanske kopierar någon gång!

Den här lilla fröken var också med och hade på sig finaste klänningen. Smulan. I bakgrunden ser vi Kakan, som är en av Emilys bästa vänner. Bra duo det där, Kakan och Smulan..

Den bruna taxen som är på pricken lik Emilys tax Artie kom inslagen som ett paket en minut innan tolvslaget. Emilys pojkvän Adam, alltså! Emilys tax-samling börjar för övrigt att bli riktigt tjusig nu!

Smulan och Emily hjälptes åt med det största paketet.

Som innehöll världshistoriens finaste råddjurslampa! Den åker upp på önskelistan direkt, kanske till min nästa lägenhet. Så himla fin!

Sedan Sangria och en mycket god prinsesstårta som Adam hade jagat rätt på. Gick hemåt i solen och var så glad över att ha fått lära känna några av Emilys bästa vänner, Kakan, Walter och deras lilla tjej Smulan. Och Adam förstås! Så himla bra födelsedag med människor som sitter långt in i hjärtat.

Translation:
Emily’s birthday! Birthday cake, Sangria and presents!

 1. Kakan, smulan, violen, taxen artie och silversagan? Alltså ditt liv! Mvh Miss Sommar

  1. Hej sommarprinsessan! Ja, man får fylla sitt liv med precis det man gillar och det är det bästa! Hoppas du mår underbart och att vi ses snart! Kram.

   1. Ska göra mitt bästa!! Vore kul att träffas! Kraam och hoppas på vår snart……..

 2. Synne skriver:

  For en supersøt lampe, og for en fin bursdagssamling! Alle ser glade og hyggelige ut.
  Håper du har hatt en fin påske, Jessica! Stor klem fra Paris!

 3. Grattis Emily!
  I’ve never ate that kind of cakes but it looks delicious <3

 4. What a gorgeous looking day! 😀

 5. åh så fint. det är fint att ni har kommit så nära.

Comments are closed.

LOADING..