Fredagstävling!

För några veckor sedan fick jag ett litet paket med ekologiska och naturliga produkter att testa från Body Bazar. Här är min favorit, Whipped Shea Butter, som funkar utmärkt på min vintertorra hud. Nu har du chansen att vinna valfri produkt från Body Bazar! För att vara med och tävla så kommenterar du detta inlägg med vilken valfri produkt du vill vinna och så gillar du Body Bazar på Facebook. Vinnaren drar jag på Vintageportalens sida tisdag klockan 13!

Uppdatering: GRATTIS PERNILLA ANDERSSON!

Translation:
Sorry guys! This is a competition for my Swedish readers!

 1. Jag skulle supeeergärna vinna ”Tangerine & Jojoba whipped shea butter”.. Den verkar helt underbar på mina händer som efter ätstörningen är helt förstörda och som blir ännu värre nu under vintertiden.. Usch! Godkänd för Balsammetoden verkar den vara också 🙂

 2. Olivia skriver:

  Åh, jag vill med vara med och tävla..Har gillat på facebook och jag skulle gärna vilja vinna den där krämen ”Egyptian magic” … Läser just nu en bok som utspelar sig i Egypten som är väldigt spännande, så det kändes som ett passande val. 🙂

 3. Hanna skriver:

  Vilket bra tips på ekohudvård! Jag har haft svårt att hitta deodorant utan allt för många konstiga tillsatser. Om jag vinner skulle jag därför önska mig Coconut dream deo naturell.

 4. Yrsa skriver:

  Åh, Jag vill så himla gärna vinna Whipped Shea Butter 🙂

 5. Mimmi skriver:

  Jag vill hemskt gärna vara med och tävla. Om jag vann skulle jag önska mig body butter till min vintertrötta hud . Allt gott, vänligen Mimmi

Comments are closed.

LOADING..