Silversagan och Året Runt.

Jag har en superhärlig och återkommande kund i Året Runt och det gör mig mycket glad. Såhär såg det ut i tidningen som kom ut förra veckan, och fotades i februari i år. Konstigt det där, vad tiden går fort ibland och som sirap andra gånger. Styling och bakning av Maria Ahlin. Puss!

Translation:
My latest work for the Swedish magazine Året Runt. I love photographing sweets!

 1. Kajsa skriver:

  Åh så mumsigt, måste ut och köpa tidningen!

 2. Such wonderful photos…I am hungry for something sweet now 😉 xx

 3. betty skriver:

  Hej!
  Tack för en underbar blogg, så härlig o inspirerande!
  Hoppas att det känns lite bättre i hjärtesorgen också!
  Jag har en fråga också ställd till dig som fotograf; kan man använda ett objektiv från en analog kamera på en digitalkamera? Har en jättefin analog canon camera och det skulle va toppen om jag kunde använda objektivet och bara köpa ett digitalt kamerahus!
  Tacksam för svar
  kram betty

  1. Tack för din fina kommentar. Bra att du vill använda ditt gamla objektiv! Om det går att använda direkt eller inte beror på hur gammalt objektivet är. Från 1987 började Canon med en ny fattning som heter EF. Alla Canons EF-objektiv passar på de nya systemkamerorna. Objektiv med beteckningen FL och FD är äldre och kan användas med hjälp av en adapter-ring. Hoppas det svarade din fråga!

   1. betty skriver:

    Tusen tack för svar!
    kan du rekommendera en canon kamera? en som passar en fattig student då!
    kram betty

    1. Det blir lite svårare för jag har ingen koll på de billigare modellerna, tyvärr. Men skriv och posta din fråga i ett forum på http://www.fotosidan.se (eller sök gamla trådar!). Där kommer du nog få bättre tips på en passande kamera. Kram Sagan.

 4. Linda skriver:

  så fina bilder!

Comments are closed.

LOADING..