Muffinsdagen!

Idag har jag ägnat mig åt det här, nämligen fotografera muffins för Året Runt (utgivning i januari). Maria Ahlin har bakat och stylat och härliga Johanna har assisterat. Himla bra dag då man bara älskar sitt jobb!

Maria hade med fina blommor. Lite vintriga toner av lila och blått. Det här är mitt köksgolv för övrigt. Älskar!

Jag och assistenten Johanna!

Och såhär såg det ut bakom kulisserna, i sovrummet närmare bestämt. Muffins överallt. Vi plåtade totalt åtta recept under dagen. Jag hojtar till när numret är ute i butik!

Translation:
Today I photographed cup cakes for a Swedish magazine!

  1. Precis sånt där golv går och funderar på att lägga in i hall och kök. Nu när jag ser att det inte bara är snyggt i mitt huvud, så ska jag se om jag inte faktiskt får det gjort också! Verkligen jättesnyggt!

  2. Vicky skriver:

    åh! ser ju helt helt lovely ut. <3

  3. Åh vad smarrigt det ser ut!

    PS: Jag har en giveaway på min blogg där man kan vinna ett par unika örhängen! Kika gärna 🙂

  4. Synne skriver:

    Ååh, for en drømmedag! God helg!

Comments are closed.

LOADING..