Fredag.

Igår eftermiddag ringde det på dörren och så stod ett bud utanför med en låda italienska godsaker. Man tackar! Avsändaren var Villa Marina Rosso Conero som är ett fruktigt rödvin som passar ypperligt till italiensk mat. Nu är det helg och jag står med händerna upp i att fixa till vardagsrummet! Spackel, takfärg och väggar som kommer att målas senare ikväll. Imorgon är det en liten inflyttningsfest här och just nu är det kaos. Jag återkommer! ♡

Translation:
This package of Italian goodies came to my door by courier yesterday!

  1. Vicky skriver:

    kronärtskocka! lovely.

  2. Delightful! Mail is so fun to receive, especially with such thought put into the packaging <3

  3. Pamela skriver:

    I subscribed to your blog. i love it!!

  4. Linda skriver:

    åh så gott!

Comments are closed.

LOADING..