ANNONS

Ocho Hotel & Kitchen Mallorca

/

Vill ni ta del av ett underbart hotell och erbjudande. Häng med till sista raden.

En nya stjärna i Palma är det nyöppnade och svenskägda hotellet Ocho Hotel & Kitchen.

Ocho Hotel & Kitchen ligger i en av Palmas mysigasteoch äldsta stadsdelar La Lonja med närhet både till stan, havet och Santa Catalina. Ocho har åtta( som namnet antyder) sviter med allt du behöver.

Jag testade hotellet sist jag var på Mallorca och förälskade mig i det gamla vackra ”townhouset” som varsamt totalrenoverats till ett lyxigt hotell. Du har eget kök, vardagsrum, fluffiga täcken, yogamatta, en egen balkong och lyxiga produkter från svenska C/O Gerd i badrummet.

Ni som följer mig på instagram har läst det förr, men sängen jag sov i var den bästa jag någonsin testat. Fluffiga täcken, mjuka kuddar och underbara lakan. Allt från svenska Mille Notti.

Från ”mitt” sovrum slog jag varje morgon upp dubbeldörrarna till den franska balkongen för att se Palma vakna. Innan jag snörde på mig mina sneakers för en löprunda längst med vattnet. Finns ingen bättre start på dagen.

På Ocho Hotel & Kitchen har man satsat på medelhavsmat med internationella influencer.

Köksschefen Lukas Moderato säger själv- When it comes to cuisine, the idea is Mediterranean, local ingredients from the local market with international influences. A vibrant gastrobar. A living kitchen in constant change.

Jag äter helst fisk och grönsaker, restaurangens menyn gjorde mig inte besviken. Tonfiskrätten fick tumme upp.

… likaså svamprätten.

Nu kommer jag till min hemlis. Palma som stad är som absolut bäst under vintern.

Stan lever upp, det är mindre folk, svalare temperatur och friskare luft. Du kan fortfarande äta lunch ute och få sol på näsan men också sitta inne på någon av stans mysiga restauranger för en tapas kväll med ett glas Rioja.

I December förvandlas Palma till en julfest. Belysning i varje gränd, tomtar, julmarknad och julmusik i varje hörn. Jag rekommenderar er varmt en julhelg i Palma.

Nu till det bästa. Nu ger jag dig  chansen att boka det här ljuvliga lilla hotellet ( Ocho) till ett bättre pris. Bokar du innan 31/12 får du 20% rabatt på din vistelse.

Du tar dig till boknings sidan HÄR och skriver in SANNA i kommentarsrutan, så dras din rabatt direkt.

Jag hoppas du får en underbar vistelse och tagga mig gärna i era bilder på Instagram så jag får följa med i ett hörn på er resa.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@sannafischernordstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00