www.saniaclausdemina.com

NEW BLOG: WWW.SANIACLAUSDEMINA.COM

NEW BLOG: WWW.SANIACLAUSDEMINA.COM

NEW BLOG: WWW.SANIACLAUSDEMINA.COM

sania claus demina new blog 2015 new york photo rami hanna

Jag är så himla glad över att äntligen bjuda in er bästa läsare och kära vänner till min alldeles egna värld online. Efter över två år på Damernas.se bestämde jag mig för att det är dags att göra något jag längre drömt om. Har tillsammans med min partner in crime Anzor jobbat på detta projekt i flera månader nu och det känns rätt overkligt att det äntligen är live.

Jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med mig på min nya egna plattform och jag längtar efter att dela med mig mer av er framöver. Inte hunnit fylla upp alla hörn i min nya dot com än men jobbar på det. Är så otroligt tacksam över att få ha varit här på Damernas.se och för alla möjligheter det gett mig. Ni hittar mig framöver på WWW.SANIACLAUSDEMINA.COM Ok, hihi nu kör vi!! Kram, S ♥

I am so excited to finally invite you dear readers, fellow bloggers and friends to my very own world online. After two years at Damernas.se I decided it’s time for me to try out something I’ve dreamed of for a very long time. Me and my partner in crime, Anzor, have been working on this project together for months now and its pretty surreal to finally go live.

I really hope you will continue to follow my journey which I can’t wait to share more of. Didn’t get the chance to fill up every corner of my dot com yet but we’re working on it. I’m so thankful for the fact that I had the amazing chance to be here at Damernas.se and for all the opportunities it brought me. You’ll now find me at WWW.SANIACLAUSDEMINA.COM Ok, hihi! Let’s do this!! Love, S ♥

logo-big

LOADING..