SNEAK PEEK

https://sos-de-fra-1.exo.io/damernasvarld/223/2015/02/bikbok-sania-claus-demina-2015-kampanj.jpg
Alldeles snart kommer en kampanj ut som jag är med på ihop med BikBok inför våren 2015. Temat är denim! Här får ni två sneak peek-bilder från plåtningen vars resultat dyker upp i alla butiker i norden (och våra sociala medier förstås) hihi, så overkligt!! Är helt kär i det paret jag fick ha på mig och så fort kampanjen släpps (i veckan) så ska jag berätta mer. I samband med detta kommer min blogg att få lite nya kläder också, SÅ hype på detta!! Berättar mer jättesnart! ♥

So, finally I can to tell you that I’m a part of Bikboks denim campaign 2015! Here are two sneak peek photos from the shoot and you’ll see the result all over the shops in Sweden, Norway and Finland (and social media ofc) hihi, very surreal!! I’m in love with the pair of jeans I got to wear and as soon as this is out I’ll tell and show you more. Along with this my blog is getting itself a brand new outfit as well, SO excited about this. Tell you more as soon as I can!! ♥

  1. Momo skriver:

    That’s so exciting!! Congrats!

Comments are closed.

LOADING..