excited

stella mccartney aw14 knit sania claus demina_7
Hej mina fina! Jag är hemma från semestern och känner mig så utvilad man kan efter två veckor i ett paradis. Om ni kikar in igen senare idag så ska ni få höra om en superkul grej som lanseras i veckan. I morgon kommer jag att berätta ännu något roligt som också kommer ut i dagarna. Peppen är total, är så nervös och exalterad! Hörs snart! ♥

Hello peeps! I’m back from my vacation and feel as rested as one possibly can after two weeks in paradise. If you check back later you’ll find out about some fun news that I’v been looking forward so much to tell you about which is launching this week. Tomorrow I’ll also tell you another super exciting thing I’ve been working on the past months and which also will launch this week. I’m so nervous and excited!! Talk soon! ♥

LOADING..