LAMIJA

X
Här kommer tre bilder från min Instagram jag tycker är fina ihop. Bilden ovan tog jag under visningen som Lamija hade under modeveckan i Stockholm precis. Alltså, en sån fröjd för ögat. Så mycket vackra detaljer och dekorationer. Ett favoritplagg var toppen ovan. Se video från hela visningen HÄR, så himla fint från början till slut. Ser fram emot att se mer av hennes design. ♥ 

Here are three photos from my Instagram that I think look nice together. The image above was shot during the Lamija AW15 show that turned out to be a perfect ending of fashion week in Stockholm. So much details and decorations. I really loved the top the model is wearing on the picture above. You can see the full video from her show HERE, so beautiful from beginning ‘til the end. Looking forward to see more of her design. ♥ 

X
X

LOADING..