ROOM MATE PAU

X

X

X
Ett av hotellen jag bodde på i Barcelona var Room Mate Pau som tillhör Room Mate Hotels som är en kedja med ett kul koncept som går ut på att det ska kännas som att man bor hemma hos en kompis. Rummet var roligt inrett och utsikten magisk!! Personalen var supertrevlig, läget helt perfekt. En minut från flygbussen, en minut från bussen till stranden, noll minuter från all shopping, ligger precis vid gamla stan osv. (Har tänkt sno ihop en Barcelona guide närmre våren sen med fler tips). Längtar tillbaka exakt varje dag. Måste boka en tripp tillbaka snart… Har laddat ner hotellkedjans app där man kan få poäng när man sover över någonstans haha, har snart fått ihop det till en gratisnatt! Kanske kan åka lagom till min födelsedag i januari? Har någon av er varit där? Vart brukar ni bo? ♥

One of the hotels I stayed at in Barcelona was Room Mate Pau that is one of the Room Mate Hotels that have hotels all over the world with the fun concept of making people feel like they’re sleeping over at some friend’s place. The room was fun and the view magical!! The staff was very nice and the location perfect. One minute from the airport busses, one minute from the busses that took us to the beach, zero minutes from the shopping, right next to the old town etc. (I want to make a Barcelona guide this spring and then I’ll include more tips). I want to go back so bad, gotta book a trip soon… I downloaded the hotel’s app where one get points for sleeping over somewhere haha, I almost got enough points for a free night!! Maybe could go for my birthday in January? Have you been there? Where do you usually stay? ♥

  1. Julia skriver:

    I stayed in that hotel too!! its lovely:)

  2. Momo skriver:

    What a view!! <3
    Whats the name of the app? sounds like fun :)

    1. I think you search for ”SleepOver”!! :) it is superfun!!

Comments are closed.

LOADING..