BARCELONA AIRPORT

X
Var ju i Barcelona i somras och har av tråkiga anledningar (jag inte orkar prata om) inte hunnit med att få upp bilderna därifrån. Men nu kör vi. Kommer de närmsta dagarna blogga om Barcelona, hoppas ni tycker det är kul! Hade ju varit roligare om jag gjort det där och då, men gick tyvärr inte. Här är jag på flygplatsen då vi precis landat. Älskar den outfiten och har kört repris på den ett löjligt antal gånger haha. I nästa inlägg tänkte jag berätta och visa lite om hotellet vi bodde på, Room Mate Pau. ♥

I was in Barcelona this summer and because of all the chaos (I might mention what has been going on at some other point) I didn’t get the chance to show you the images from my trip. So, the next few days I’ll share photos, I hope you enjoy! This was me arriving at Barcelona Airport. Absolutely loved wearing this outfit (and repeated it a bunch of times haha). In my next post I thought I’d tell and show you the hotel we stayed at: Room Mate Pau. ♥

 1. Linda skriver:

  Tack söta du!
  Vet du om tröjan finns kvar i deras webshop? Undrar lite vilken strl du har i jackan?
  /
  Linda

  1. hej!! nää rätt längesen jag köpte dessa så de finns nog bara på ebay i så fall. jag har S i jackan tror jag.. X

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Vart kommer jackan och tröjan ifrån? Såå jäkla snyggt!!
  Ha en trevlig helg!
  /
  Linda

 3. Superstiligt! Mycket imponerad över att du reser i stilettos :-)

Comments are closed.

LOADING..