best of budget

X

Veckans budgetkap blir dessa stövletter från H&M. Inte sett dem i butik någonstans men de finns online just nu. Kostar under femhundralappen. Klacken är verkligen välplacerad och man står stabilt i dem. Älskar också att de är smalare vid ankeln, viktigt för mig som inte har tre meter ben att jobba med. Två andra detaljer jag gillar är det diskreta mönstret och att sulan är svart. De är ännu snyggare i verkligheten än på den här bilden. Ska visa er i någon outfit snart! ♥

The bargain of the week are these booties from H&M. I haven’t seen them in any shops but they are available online now. The heel is really well placed and one stands straight and stable with them on. I also love that they are a bit skinny around the ankle, very important for me who doesn’t have three meters of legs to work with. Two other details I like about these is the discreet pattern and that the sole is black. They look even better in real life than on this image. I’ll show you on an outfit post soon! ♥

  1. kajsa skriver:

    vilka snygga!

  2. momo skriver:

    I got those! They are great

Comments are closed.

LOADING..