studded favorites

X
Favoriter i min skogarderob: mina nitsandaletter från Valentino som jag köpte på Nathalie Schuterman för nästan två år sedan (tiden flyger verkligen..). Shoppade målarfärg på vägen hem från jobbet idag. Köpte en matta igår och insåg att mitt soffbord behövde en ny omgång vitt. Det är så litet så fixade det på en halvtimme, så nöjd!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen march i säng! Lång dag i morgon. ♥

True favourites: studded sandals from Valentino that I got at Nathalie Schuterman almost two years ago (boy, time really flies..). I got some white paint on my way home from work today. Got a rug yesterday and realised that my side table needed some new layers of white. Its super tiny so it took me like a half hour to do, so happy with the result! Now: shower then sleep, long day tomorrow. ♥

LOADING..