forest colors

X
Den här Dagmar-kappan fyndade jag på rean för flera år sedan och jag älskar den fortfarande. Tröjan är den från Zara jag nämnde häromdagen. Resten av min outfit: skor från Zara, väska från Céline och byxor från Acne Studios. Så mysigt att det blivit så mycket julstämning på stan. Ser fram emot att äta lussebullar och dricka oändligt många koppar té framöver. Hoppas ni får en fin söndagskväll. ♥

This Dagmar coat is something I got on sale many years ago and I still love it a lot. The knit is the one I told you about the other day. The rest of my outfit: Zara shoes, bag from Céline and Acne Studios culottes. I’m super excited about all the christmas decorations that are covering the city already. Looking forward to eating lussebullar and drinking lots of tea. Hope you guys have a lovely Sunday night. ♥

LOADING..