greys and blacks

sania claus demina weekday jacka aw14 lindex rizzo skor
Söndag!! Åh så skönt det var att ha fått en extra timme i natt utan att känna att man kommit upp försent och verkligen fantastiskt att vakna upp till sol idag. Hunnit ta en promenad och handlat frukost. Dessa plagg och accessoarer är typ alla storfavoriter i garderoben just nu. Har bott i den här jackan senaste tiden, älskar den!! ♥

Sunday!! Ah, so nice to get one hour extra last nigh without feeling like one got up too late and also it was really lovely to wake up to some sun today. I managed to take a walk and bought myself a breakfast. These clothes and accessories are all wardrobe favorites of mine right now. I’ve been living in this jacket lately, love it!  ♥

sania claus demina weekday jacka aw14 lindex rizzo skor

sania claus demina weekday jacka aw14 lindex rizzo skor

sania claus demina weekday jacka aw14 lindex rizzo skor
SHOES RIZZO / SHORTS LINDEX / JACKET WEEKDAY / BAG CÉLINE / EARRINGS CAROLINE SVEDBOM

 1. Such a beautiful and classic look! Gorgeous!

  love, maria
  marieroget.blogspot.pt

 2. julia skriver:

  gorgeous outfit <3

 3. Momo skriver:

  youre beautiful!!

Comments are closed.

LOADING..