h&m spring 2015 cocktail

hm spring 2015
I går kväll bjöd H&M till en cocktail för att visa upp sin Studio-kollektion för våren 2015 som till stor del är inspirerad av 70-tal (som tillhör en av vårens största trender). Förutom att titta på kläder hängde jag med vänner, drack gott och så spelade coola tjejerna från Say Lou Lou i bakgrunden. Ni får gärna kommentera om det är något speciellt ni undrar över något specifikt plagg. Allt kommer ut i mars. 

Last night H&M hosted a cocktail while showing their Studio spring 2015 collection. It was inspired by the 70’s look (that also belongs to one of the biggest trends next season). Except checking out the clothes I was hanging out with friends while the cool Say Lou Lou girls were playing in the background. The collection will be out in March.


hm spring 2015

hm spring 2015

hm spring 2015

hm spring 2015

hm spring 2015

  1. Momo skriver:

    sounds like fun! :)

Comments are closed.

LOADING..