fall & winter must have

calida sania
Något jag inte kan leva utan under det kalla vinterhalvåret är Calidas fantastiska underplagg. Senaste tillskottet är tröjan ovan som jag även har i svart. Skönare får man verkligen leta efter och så älskar jag de fina spetsdetaljerna. Håller flera år. Får bli dagens tips! ♥

One of the things I can’t live without during fall and winter are Calida’s wonderful under clothes. The latest addition to my collection is this top, that I also have in black. I don’t think there’s anything comfier out there and I also love the lace details. These last for years. That’s my shopping tips of the day! ♥

  1. Åh var kan man köpa såna?

    1. De finns bland annat på Triumph, Åhléns och Twilfit med tror jag!!

  2. Momo skriver:

    looks very nice!!

Comments are closed.

LOADING..