that Stella McCartney tho

stellamccartneyaw14 saniaclausdemina
Alldeles snart kommer nytt nummer av Damernas Värld ut där jag gjort ett modejobb där den här drömtröjan från Stella McCartney finns med. Var  tvungen att ta en liten sväng på stan i den efter plåtningen. Så fin!! Byxorna är förresten nytt kap från Lindex, ruskigt sköna. ♥

Very soon, a new issue of Damernas Värld will be out in which I’ve done an editorial where we used this gorgeous jumper from Stella McCartney’s fall collection. I just had to give it a spin around the city the day after the shoot. The trousers are new by the way, bargain by Lindex. Extremely comfy. ♥

stellamccartneyaw14 saniaclausdemina

stellamccartneyaw14 saniaclausdemina

stellamccartneyaw14 saniaclausdemina

stellamccartneyaw14 saniaclausdemina

Photos: Satu Väre Edit: Sania Claus Demina

SHOES ALICE + OLIVIA / TROUSERS LINDEX / JUMPER STELLA MCCARTNEY / SHIRT THE SHIRT FACTORY

LOADING..