white, grey and black

sania claus demina outfit acne studios hm top zara skor
Vitt, grått och svart är en kombination som alltid funkar. Älskar den här toppen från H&M trend, superskönt och bra plagg nu när det är hög tid att klä sig i lager på lager. Man kan nog ha lite allt möjligt under men här valde jag att bära den till min nya vita krispiga skjorta från Zara. Byxorna är som sagt storfavoriter just nu, speciellt ihop med mina mules. Vad tycks? ♥

White, grey and white is a combination that always works. I love this top from H&M trend, super comfy and good piece to wear now that it’s time for layering ones outfits. You can probably wear lots of different things underneath but I decided to go for my new crispy shirt from Zara. The trousers are huge favorites right now, especially with those mules. What do you think? ♥

sania claus demina outfit acne studios hm top zara skor

sania claus demina outfit acne studios hm top zara skor

sania claus demina outfit acne studios hm top zara skor

sania claus demina outfit acne studios hm top zara skor

Photos: Anzor Asadov Edit: Sania Claus Demina

SHOES & SHIRT ZARA / TROUSERS ACNE STUDIOS/ TOP H&M TREND

LOADING..