featured in a fashion book

martinas modevärld sania claus demina
Som jag nämnde innan är jag med i Martinas bok Martinas modevärld. När jag för ett gäng år sedan läste hennes bok Fashionista och undrade om jag någon gång skulle få träffa henne kunde jag aldrig gissat att jag skulle dyka upp på en hel sida i en modebok av henne haha. Den lilla bilden på Martinas Louis Vuitton-väska och fotot nedan på de två modellerna i klänningar från Stella McCartney har jag även tagit. ♥

As I mentioned before I’m featured in Martina’s book Martinas modevärld. While reading her other book Fashionista a couple of years ago and wondering if I’d ever get to meet her, I would never have thought I’d end up in one hers in the future, like this on a whole page haha. That little photo of her Louis Vuitton bag and the photo below of two models wearing Stella McCartney dresses are shot by me also.♥

martinas modevärld sania claus demina

LOADING..