Martinas modevärld

martinas modevärld
Min fantastiska chef Martina Bonnier (chefredaktör och modechef på Damernas Värld & DV Mode) har äntligen släppt sin nya bok Martinas modevärld. Så roligt att äntligen få läsa den och bläddra bland alla inspirerande uppslag. Jag har faktiskt fått vara med i några hörn, visar snart i ett separat inlägg. Varmt grattis igen bästa Martina!! ♥

My awesome boss Martina Bonnier (editor in chief and fashion director at Damernas Värld & DV Mode) has finally released her new book Martinas modevärld. So excited to finally get to read it and go through all the inspiring pages. I’m also featured in it, gonna show you more in a separate post. Congratulations again dear Martina!! ♥

martinas modevärld

  1. Momo skriver:

    Very nice photo :)

Comments are closed.

LOADING..