knitted fall leaf

X
Kände mig som ett höstlöv i den här outfiten haha! Så mysigt och fint set från Asos, finns på sajten nu! Första gången också som ni ser mig med min älskade nya Céline-väska? Och för att korta jag skulle kunna ha den kjolen utan att de ut som en rund liten boll fick jag dra till med de högsta klackarna och en av mina bästa skoinvesteringar från YSL (modellen heter Tribtoo) som jag nu haft och använt väl i över sex år, om inte sju… Hoppas ni har en fin kväll!! ♥

I felt like a fall leaf in this outfit haha! Such a cozy and nice set from Asos, it’s available now online! Also this is the first time I’m showing you a look with my new beloved Céline bag? To not look funny in this skirt (knitted skirts are not the most flattering garment one could wear) I decided to pair it with one of my best shoe investments ever, the YSL Tribtoo platforms (very high) that I had and used well for over six or seven years already…I hope you have a lovely night!!♥

X

X

X

X

X

Photos: Anzor Asadov Edit: Sania Claus Demina

SHOES YSL / SKIRT & JUMPER ASOS / BAG CÉLINE

LOADING..