stripes & statements

sania claus demina polo stripes
Väldigt förtjust i den här kombon med randig polotröja, långa shorts (som kräver skor som förlänger benen när man bara har hundrasextio centimeter att jobba med), statementörhängen och fluffig väska med silverdetaljer. Slängde sen på en grå kappa för att inte frysa ihjäl. ♥

Really love this combo with a striped turtleneck top, long shorts (that require shoes that gives a long-leg illusion which is needed when only having a hundred and sixty centimeters to work with), statement earrings and a fluffy bag with silver details. A threw on a grey coat also, to stay warm. ♥

sania claus demina polo stripes

sania claus demina polo stripes
SHOES STELLA MCCARTNEY / SHORTS LINDEX/ TURTLENECK CUBUS / BAG LITTLE LIFFNER / EARRINGS ANTON HEUNIS

LOADING..