knitted dreams

sania claus demina stella mccartney aw14 knit
Stickade tröjor är ju bland det bästa som finns på hösten och den här från Stella McCartney måste vara en av säsongens bästa. Åh så jag önskar den hängde i min garderob, fick låna den under en helg och kan inte sluta tänka på den nu.. haha. Det där örhängen från Zara á la Louis Vuitton trodde jag aldrig jag skulle använda så mycket, men så nöjd!! Älskar förövrigt dessa färger ihop. ♥

Knitted sweaters is one of the best things about fall and this one from Stella McCartney is probably one of the best this season. I really badly wish it was hanging in my closet. I got to borrow it over a weekend and can’t stop thinking about it now.. haha. I never thought I’d wear these earrings from Zara á la Louis Vuitton as much as I have, loving them!! Also loving the color combination of this outfit. ♥

sania claus demina stella mccartney aw14 knit

sania claus demina stella mccartney aw14 knit

sania claus demina stella mccartney aw14 knit

sania claus demina stella mccartney aw14 knit

sania claus demina stella mccartney aw14 knit
SWEATER STELLA MCCARTNEY / TROUSERS ACNE STUDIOS / SHOES APAIR / EARRINGS ZARA
PHOTO: Satu Väre EDIT: Sania Claus Demina

  1. AH! Vilken dröm. Du har så fantastisk stil, önskar jag själv kunde bära de där brallorna!

  2. Snygga Skor! Var kommer de ifrån?

  3. Momo skriver:

    Love the earrings!

Comments are closed.

LOADING..