my first CÉLINE

sania claus demina celine bag

sania claus demina celine bag

sania claus demina celine bag
Här är den, min nya älskade skönhet och bästa vän från Céline!! Jag kan räkna antal vardagsväskor jag köpt i mitt liv på en hand då jag är extremt kräsen. Denna är PERFEKT. Den håller formen, även när man lägger i sin dator, handtaget är långt nog så man kan ha den över axeln och så är den ju löjligt snygg också. Oj vad mycket äventyr den ska få följa med på, jag är SÅ nöjd!! ♥

Here it is, my new beloved beauty and best friend from Céline!! I can count the amount of everyday bags I’ve bought in my life on one hand since I’m extremely picky. This one is PERFECT. It keeps the shape, even when you put in the laptop in it, the handle is long enough to wear over the shoulder and its also ridiculously gorgeous. This one will come with me on so many adventures! Can’t wait!! ♥

sania claus demina celine bag

LOADING..