white and black

skirt2
Min favoritoutfit från modeveckan i New York. Älskar kombinationen av de här byxorna från Acne Studios med mina mules från Zara. Svårt att se att jag är 160 cm kort hehe. Den fantastiskt fina blusen kommer från Hunkydorys pre spring. Materialet är helt underbart, längden på ärmen perfekt och så tycker jag den lilla pärlan som håller ihop upptill är så fin. ♥

This is my absolute favorite outfit that I wore in New York during fashion week. Loving the combination of these trousers from Acne Studios with the mules from Zara. You can’t really tell that I’m 160 cm short hehe. The amazingly nice blouse is from Hunkydory‘s pre spring collection. The material is absolutely amazing, the length of the arms perfect and I also love that little pearl that is holding it together at the top. ♥

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

SHOES ZARA / TROUSERS ACNE STUDIOS / BLOUSE HUNKYDORY

 1. Momo skriver:

  Love the outfit! Simple and classy <3 <3

 2. Perfektion! Allt är to-die-for!
  ÄLSKAR ditt hår dessutom (blir nästan sugen på att klippa mitt så!)

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  1. Åh tack snälla!! :)
   men jag har ba gjort en fläta ju! =)
   kram!
   Sania

Comments are closed.

LOADING..