around park, madison & 5th

skirt2
En av de sista dagarna i New York, på väg från Marc Jacobs-visningen (och nej, alltså, ska inte leka cool här, dog av lycka över att få vara där!!!). Tog en promenad längs Park avenue, fortsatte på Madison och avslutade med shopping på 5th innan vi hoppade in i en taxi tillbaka till hotellet. Så himla fint däromkring. Och hur kul är skorna?! ♥

One of the last days of fashions week on our way from the Marc Jacobs show (and no, not gonna play cool here, I was SO excited to attend that show!!!). Took a walk along Park avenue, continued at Madison avenue and ended with some shopping at 5th avenue before heading back downtown. And, aren’t the shoes fun?! ♥

skirt2
SHOES ACNE STUDIOS / SKIRT STELLA MCCARTNEY / T-SHIRT ZARA TRF / BAG LITTLE LIFFNER  / EARRINGS CAROLINE SVEDBOM

LOADING..