Ralph’s coffee #NYC

ralphcoffee
POLO by Ralph Lauren har öppnat en jättefin butik på 5th Avenue i New York och där gömmer sig det här supermysiga fiket som är helt nytt för Ralph Lauren: Ralph’s Coffee heter det och är verkligen värt ett besök. Enkelt att svänga in under shoppingrundan längs med avenyn. Själv dricker jag inte kaffe (älskar doften men mina smaklökar pallar inte bitterheten) så blev en varm choklad när jag och Lisa var där på möte med trevliga Ralph Lauren-folk från både Sverige och Frankrike. ♥

POLO by Ralph Lauren have opened up a very nice shop at 5th Avenue in New York and that’s where this cozy place is hiding: Ralph’s Coffee. Absolutely worth a visit or two. Perfect and easy to swing by during a shopping session down the Fifth. I don’t drink coffee to be honest (loving the smell but just can’t handle the bitter taste) so I got myself a hot chocolate when me and Lisa were there for a meeting with nice Ralph Lauren people form Sweden and France. ♥

ralphcoffee
ralphcoffee

LOADING..