NEW YORK CITY

newyorksaniaclaus
Älskar den här bilden som Lisa tog på mig strax efter (den fantastiska!!) Tommy Hilfiger. Lyckades inte få till några bra foton under visningen men ska till Köpenhamn och få mig en närmre titt på torsdag, så kan återkomma med något då kanske! Hursom! Vi befann oss här en bit upp mellan Park och Madison Avenues och gick mot fifth där vi promenerade nedåt vid Central Park. Har inga fler outfitbilder på denna look men hade på mig skjorta från Esprit (ny favorit i garderoben), väska från Little Liffner, byxor från Acne Studios och gamla älskade skorna från Zara

I love this picture that Lisa snapped of me right after the (amazing!!) Tommy Hilfiger. I didn’t manage to take any good pics during the show but I’m going to Copenhagen on Thursday to get a closer look, so I might be able to get back to you then. Anywho! We shot this a bit far up between Park and Madison Avenues and then we walked towards fifth so we could continue downtown next to Central Park. I don’t have any more outfit photos of this look but I wore a shirt from Esprit (new favorite of mine), bag by Little Liffner, trousers by Acne Studios and oldies but goodies: pumps form Zara. 

nyc
mk
Supersöt sandal från Micheal Kors vår- och sommarkollektion nästa år. Vi fick besöka deras showroom och utsikten var ju inte tråkig direkt… 

Super cute sandals form Michael Kors‘ spring-summer collection next year. We got to visit their showroom. Their view is not bad, not bad at all… 

mk
shakeshack
Här kommer ännu ett tips på mat i New York. Inte så fancy men oj vad gott! Kedjan Shake Shack får man ju bara inte missa. Bäst är att åka ner till underbara Brooklyn Bridge Park Pier 1 (precis när man kommer över bron så ser man en stor röd skylt det står watchtower på, åk/gå mot den, parken är precis framför). Under sommaren är det utomhusbio varje torsdag med Manhattans skyline som backdrop. Har man tur kan man få se lite fyrverkerier därifrån också. Ren magi!! Shake Shack verkar precis ha öppnat här i alla fall, så hit kan man ju gå och handla mat som man sen tar med sig till parken. Allra mysigast under kvällen precis innan solen går ned. ♥

Here are some more food tips á la New York. Not that fancy but extremely tasty! Shake Shack is something you just cannot miss if you go to NYC. My best advice would be that you go to Brooklyn Bridge Park Pier 1 (right when you get over the bridge you’ll see a huge sign saying watchtower that you should move towards, the park is right in front of it). During summertime they got outdoor movies every Thursday with the Manhattan Skyline as a backdrop. If you’re lucky there might be some fireworks as well. Pure magic!! Shake Shack seems to just have opened up here, so you could come, get some food and eat it in the park. I think the best time to be there is right before it gets dark. ♥

 1. Måste bara kommentera din fin fina outfit som är så enkel men ändå såå timeless! love it!
  Fina inspirerande bilder som gör en sugen att besöka New york, Tack för inspirerande inlägg, följer de troget! <3

  1. Hej Jasmin,
   Men så gullig du är!! Tusen tack för din superfina kommentar.
   Kramar,
   Sania

Comments are closed.

LOADING..