pepolino ristorante #NY

skirt2
Den mest magiska kvällen under modeveckan i New York bestod av tre fantastiska upplevelser. Jag och Lisa började med middag på en söt restaurang vi hittade runt hörnet nära hotellet som hette Pepolino. Åt världens godaste pasta med räkor. Sen traskade vi till Mulberry-butiken i SoHo där Cara Delevingne hade fest för sin väskkollektion. Efter det tog vi en taxi upp till Central Park där POLO by Ralph Lauren hade visning i form av 4D-projektor på en fontän…mest magiska jag varit med om, titta HÄR. Svårt att beskriva känslan och inte ens videon ger den riktigt, men det var helt galet. Jag började nästan gråta haha blev helt känslosam. Trodde seriöst inte mina ögon. ♥

The most magical night during fashion week in New York started off with a cozy dinner at a restaurant called Pepolino that me and Lisa found just around the corner close to the hotel. I had the most amazing shrimp pasta. Then we went to the Mulberry shop in SoHo where Cara Delevingne herself was hosting a party for her bag collection. This was followed up by a cab to Central Park where POLO by Ralph Lauren were having a show in the form of a 4D holographic water projection…the most magical thing I’ve ever seen, you can watch it HERE. Difficult to describe the feeling and the video doesn’t completely show it, but it was crazy. I almost started to cry at the end haha, got all emotional. Seriously couldn’t believe my eyes. ♥

skirt2

skirt2

skirt2

LOADING..