lunch with jennifer lopez in NYC…

skirt2
…ok inte MED henne med VID henne hihi. Blir aldrig starstruck men Jennifer Lopez, min barndomsidol, satt vid bordet bredvid vårt när vi satt och åt lunch under första dagen i New York på The Standard Grill. Så himla roligt!! Det var så galet varmt den här dagen och vi hade bland annat Prabal Gurung, Alexander Wang, Tibi och Lacoste på schemat. Hade på mig kjol från Tiger of Sweden, skor från Stella McCartney, väska från Little Liffner (kär i den), linne från Zara och solglasögon från Karen Walker. Här är också bilden jag lovade under dagtid med utsikten från hotellrummet på Tribeca Grand Hotel. Magiskt att vakna upp till varje morgon.

…ok fine, not WITH her but NEXT to her hihi. I never get starstruck but Jennifer Lopez, my childhood idol, was sitting by the table next to ours when having lunch at The Standard Grill in New York on our first day of fashion week. So exciting!! It was extremely hot that day and we had shows like Prabal Gurung, Alexander Wang, Tibi and Lacoste on our schedule. I was wearing a skirt by Tiger of Sweden, shoes from Stella McCartney, bag from Little Liffner (in love with it), top from Zara and sunglasses by Karen Walker.  Also here’s the photo from the hotel room at Tribeca Grand Hotel that I promised to show during daytime. Magical view to wake up to every morning.

skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
Beställde förresten kalkonmackan på The Standard Grill. Sjukt trevligt lunchställe om du är i New York!! ♥ I ordered the turkey sandwich at The Standard Grill by the way. Very nice place to have lunch at in New York!! ♥

LOADING..