Tribeca Grand Hotel #NYFW

skirt2
Resan till New York gick väldigt smidigt men pga tidsskillnaden var vi riktigt trötta när vi kom fram. Vi checkade in på Tribeca Grand Hotel. Sån lyx alltså!! Så kul att man hade en balkong utanför rummet som man kunde se loungen från. Älskade utsikten (ni ska få se hur det såg ut på dagen sen också) och mina Louboutins trivdes bra i den vackra fåtöljen som stod vid sängen. Jag packade upp (läs: bad om tjugo extra galgar mitt i natten), tog en dusch och planerade morgondagen tillsammans med Lisa. Sen låg jag och stirrade ut tills jag somnade i den löjligt sköna sängen. 

The trip to New York was very smooth but we were very tired at arrival due to the time difference. We checked in to the Tribeca Grand Hotel. Such Luxury!! So much fun with that balcony outside our rooms that one could see the lounge from. I absolutely loved the view from the room (I’ll show you what it looked like in daytime as well soon) and my Louboutins were enjoying themselves in the gorgeous couch that was standing next to my bed. I unpacked (i.e.. asked for twenty extra hangers in the middle of the night), took a shower and planned the next day with Lisa. I fell asleep in the ridiculously comfortable bed after looking out and enjoying the view for a minute. 

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

 

 1. Ditte skriver:

  Kommit hem från 10 dagar i NY, vi bodde också på Trbeca Grand. Hittade Din blogg via en annons från Damernas på FB. Sjukt inspirerande bilder, mycket skön stil Du har och inte minst 150% igenkänningsfaktor från våra Hoods i SoHo.
  Trevlig läsning i största allmänhet, kommer definitivt att titta in igen. Du är mycket duktig!

  1. Hej! Åh så glad jag blir av din kommentar! Vad roligt att höra. Ja Tribeca Grand är verkligen underbart!! Längtar tillbaka.
   Tack igen!
   Kramar,
   Sania

Comments are closed.

LOADING..