big lights will inspire you

skirt2
Ok, så den 5 september flög vi över till New York för att gå på modeveckan. Jag hade världens härligaste resesällskap, Lisa  som är senior moderedaktör på Damernas. Jag har redigerat över hundra bilder på outfits, bilder från visningar, mat, shopping och den fantastiska staden som ni ska få ta del av ett par dagar framöver, yeyy!! Börjar med klassikern: en bild från precis innan vi landade. Så mäktigt med alla ljus där nere!! ♥

Ok, so on the 5th of September we boarded our flight towards New York fashion week. I had the sweetest company ever, Lisa who is the Senior Fashion Editor at Damernas. I’ve edited over a hundred photos that I’ll share with you the upcoming days of my outfits, from the shows, food, shopping and the amazing city of course, yeyy!! I’ll start with a classic: shot taken right before landing. The amount of lights down there never stop amaze me!!  ♥

 

LOADING..