plaid & a single

skirt2
Lite bättre bilder på min outfit under första dagen av modeveckan i Stockholm. Det regnade verkligen hemskt mycket första dagen (även när vi tog bilderna). Älskar den här tröjan som kommer från By Malene Birgers höstkollektion (ska alltså finnas nu) och mitt örhänge från Zara. Hade ju önskat att det var en Louis Vuitton som hängde där, men denna fick duga. ♥

Some more and better pictures of my outfit during first day of fashion week in Stockholm. It really did rain a lot that day (snapping these photos was not an easy task). I absolutely love this sweater from By Malene Birger’s fall collection (should be available already) and my earring from Zara. I wish it was a Louis Vuitton hanging there, but I guess this one will do. ♥

skirt2

skirt2

skirt2

SHOES STELLA MCCARTNEY / JEANS & SHIRT GINA TRICOT / SWEATER BY MALENE BIRGER / BAG H&M / SUNGLASSES POLAROID PLEASE LEAVE A COMMENT IF YOU’RE CURIOUS ABOUT ANY SPECIFIC PIECE OF JEWLERRY.  

 1. Hej! Jag är lite nyfiken på dina fina ringar, vart kommer de ifrån? :)

  1. Hej Erna,
   absolut, kan göra ett litet inlägg om bara dem nån dag, men de du ser här är lite blandat. Om du menar dem på andra bilden (de enda tydliga här) så är den på pekfingret från okänt märke, fick den i en goodiebag för flera år sen och undrar fortfarande var den är från haha, sen den som sträcker sig över två fingrar köpte jag för ett par månader sen på & Other Stories och den tjocka guldiga är från Zara!
   Kram
   Sania

 2. Vad heter modellen på byxorna? Har du själv klippt av dom och gjort hålet i knät eller köpte du som så? Älskar din blogg, du är en otrolig inspirationskälla!

  1. Hej Emilia,
   Filippa tror jag, tyvärr finns inte de kvar, har tjatat på Gina Tricot haha, önskar verkligen de kunde säljas igen!! De var så när jag köpte dem. Vad gullig du är!! Tack! Många kramar,
   Sania

Comments are closed.

LOADING..