abstract and big

skirt2

skirt2

En av mina favorit-trender denna säsong är de abstrakta stora rutorna. När jag suttit med Damernas Världs trendrapporter är det TOD’s look med den här polotröjan och en matchande hatt som jag föll extra mycket för. Tröjan skickades till oss från Milano inför plåtning så jag var tvungen att knäppa av en bild. Visst är den underbar? Ni ser den på det senaste numrets omslag, dvs nr 11. ♥

One of my favorite trends this fall is the abstract big plaids. When I’ve been working on the Damernas Värld trend reports a TOD look containing with this turtleneck and a matching hat were something I fell for. This one was sent to us from Milano for a cover shoot so I just had to snap a photo to show you. Isn’t it gorgeous? You’ll see it on the next cover of the magazine, issue no. 11.  ♥

LOADING..