somewhere between New York and Stockholm, life also happens

fw
Typiskt nog bestämde sig livet för att hända när jag precis kände att jag var i fas. Nu har jag mycket att ta igen här, har hunnit med ett par dagar modecirkus i Stockholm och sitter nu på hotellrummet på fantastiska Tribeca Grand Hotel i New York efter en hektisk vecka full med spännande modevisningar. Har verkligen varit fantastiskt!! Flyger hem i morgon och ser fram emot lite rutiner. Har många timmar på planet som jag tänkte använda till att komma ikapp här! Hoppas ni kikar in. Kram! ♥

Typically enough life decided to happen when I just thought things were falling in to place. I have so much to catch up on with you guys. I’ve done some fashion craziness in Stockholm and I’m currently sitting in my hotel room at the amazing Tribeca Grand Hotel after a week full of inspiring fashion shows. It’s been great. Flying home tomorrow and hoping to get some routines back. Got a big bunch of hours to kill on the flight so I’ll try to use them to get you all the posts I planned for you. Hope you’ll check back in then. Xx ♥

LOADING..