Céline wedges

célineshoes
Innan jag berättar om modeveckorna måste jag bara visa er de här underbara skorna från Céline som min fina kollega Fam köpte i sommar. MAGISKA! Bästa med dem är att de är i storlek 39 men ser ut som 36. Så bra!! Sen måste jag berätta en kul grej snabbt: häromdagen när jag åt lunch på favoriten The Standard Grill satt Jennifer Lopez vid bordet bredvid. OJ vad starstruck jag blev!! ♥

Before I tell you everything about the fashion weeks I attended I gotta show you these fabulous shoes that my colleague Fam at Damernas Värld bought this summer. LOVE them!! Best thing is that they are size 39 but look like 36, insane!! Also gotta tell you a fun thing that happened the other day: I was having lunch at The Standard Grill and Jennifer Lopez was sitting by the table next to mine. I was SO starstruck!!! Seriously still excited about it..!! ♥

  1. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York, Paris och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.isabellabrisfors.devote.se

    Kramar på dig och din grymma blogg!

  2. katja skriver:

    snygga, kul med Jennifer Lopez!

Comments are closed.

LOADING..