Grand Hôtel Stockholm

morning grand hotel stockholm 4
morning grand hotel stockholm 0
morning grand hotel stockholm 4

Oj vad jag inte ville checka ut från hotellet i söndags. Frukosten grymt bra, sängen löjligt skön, badkaret perfekt, tofflorna supermysiga, utsikten magisk osv osv. Kändes som att vi var i en stor härlig villa någonstans långt borta. Helt underbart!! Skulle gått på deras SPA också, men hann inte med det och har fortfarande ångest över detta haha.. ♥

Wow, I really didn’t want to check out of the hotel last Sunday. The breakfast really good, the bed incredibly comfortable, the bathtub was perfect, slipper crazy soft, the view was magical etc etc. Felt like we were in a huge house somewhere far away. Wonderful!! Wanted to try out the SPA as well, but didn’t have time and still can’t believe we missed it… ♥

LOADING..