magical dress around the marble

skirt2

skirt2

Bilder från när jag gjorde mig i ordning för Damernas Värld Guldknappen 2014 inne på det magiskt vackra marmor-badrummet på Grand Hôtel Stockholm. Är verkligen helt förälskad i den här klänningen som duktiga Ida Lanto designat. Visst är ryggen underbar? Nu ska jag springa iväg på visning. Ni ska få lite fler bilder från galan innan jag uppdaterar er om mina dagar på modeveckan i Stockholm. ♥

Here are some pictures of when I was getting ready for the Damernas Värld Guldknappen 2014 gala in this magically beautiful marble bathroom at Grand Hôtel in Stockholm. I’m really crazy about this dress that sweet Ida Lanto designed. Isn’t the back gorgeous? Now I’m off to a full day of fashion week here in Stockholm. I’ll tell you more about it right after I’m done talking about the gala. ♥

LOADING..