the dresses | GULDKNAPPEN

skirt2

skirt2

Checkade in på Grand Hôtel Stockholm i lördags (ett deluxerum med sjöutsikt som var helt fantastiskt och kändes mer som än gigantisk svit än ett rum, lyx!!!) och med mig hade jag de här magiskt vackra skapelserna. Den till vänster av Ida Sjöstedt och höger Ida Lanto. Varvade dem båda under dagen och kvällen då jag inte kunde bestämma mig för vilken som var finast. Skorna med rosett kommer från Menbur och de glittriga från K Cobler. ♥

Checked in at Grand Hôtel Stockholm on Saturday (a deluxe room with sea view that was absolutely stunning and felt more like a huge suite than a room, such a luxury!!!) and with me I brought these beautiful dresses. The one to the left is a cape by Ida Sjöstedt and to the right Ida Lanto. I was wearing them both during the day and night since I could’t decide which one was more beautiful. The shoes with the bow tie are by Menbur and the glitter shoes by K Cobler. ♥

LOADING..