recharging

skirt2

Älskar den här bilden! Jag är i Barcelona just nu med min mamma som sagt och försöker ta någon form av semester och är medveten om att det är glest med semesterbilder här just nu. Ledsen för detta, men behöver verkligen få ladda om batterierna! Har dock snart två resor inplanerade (om en vecka) som ni ska få följa med på! Ny kula i bloggen helt enkelt. Verkligen längtar att komma igång igen med outfits och allt kul! Puss! ♥

Love this photo! I’m in Barcelona at the moment with my mom as I already probably told you and trying to have some kind of time off. I’m aware of the fact that there’s a huge lack of vacay pictures here right now and I’m really sorry. Need to recharge my batteries! But, I got two trips planned (in a week) and you guys are coming with! New start with the blog simply. Can’t wait to get going with outfit posts and all that fun stuff again. Xx ♥

LOADING..