& Other Stories atelier

skirt2

skirt2

skirt2

En av veckans höjdpunkter var besöket på & Other Stories ateljé här i Stockholm. Blev förälskad i precis alla lotions, en rosa samt mintgrön (älskar dova pasteller!) kappa inför hösten och egentligen hela arbetsplatsen. Allt var liksom kreativt, kul och spännande. Det var jag från DV där tillsammans med ett gäng influgna amerikanska journalister från bla Vogue, Interview, Glamour och Lucky.. Dagen avslutades med middag på Ett Hem som kanske är min favoritplats i världen. Oj så magiskt det hotellet är. TACK & Other Stories för en toppenupplevelse. ♥

One of this week’s highlights was the visit to the & Other Stories studio here in Stockholm. I fell in love with all the lotions, a pink and also mint green (gotta love dusty pastels) coat for fall and pretty much the whole place. Everything just seemed so creative, fun and exciting. It was me from DV there together with a bunch of american journalists from Vogue, Interview, Glamour and Lucky.. We all had dinner at Ett Hem which might be my favorite place in the whole wide world. That hotel is serious magic. THANK YOU so much & Other Stories for such a lovely experience. ♥

LOADING..