the perfect bag

skirt2

Ett av mina bästa köp i vinter är den här väskan. Älskar den så innerligt och önskar att jag köpte två medan de fanns (kostade under femhundralappen!). Från & Other Stories. Idag har jag vilat hela dagen, haft konstiga kramper i magen och vet inte riktigt vad det beror på. Tog oss ut en sväng nu för att handla mat och sitter på ett café och jobbar lite. Vädret verkar snällare än där hemma, hörde att det är november i Stockholm? ♥

One of my best buys this winter is this bag. I love it so so much and wish I got two when it was available (cost less than fifty bucks). From & Other Stories. Today I’ve been resting the whole day because of my weird and painful cramps my stomach treated me with. Not sure whats up, but really hope its gone asap. Just managed to go out for a little walk and now sitting at a café and working a little. The weather is nicer here than at home, I heard its November in Stockholm? ♥

LOADING..